ПОЛИЕСТЕРНА ВАТА

Полиестерната вата е един от основните ни продукти още от основаването ни преди повече от 25 години.  

Ние сме един от най-големите производители на полиестерна вата в цяла България и с този материал сме си изградили репутация като надежден и качествен доставчик на който може да се разчита години наред.

Благодарение на опита, който сме придобили за това време ние успяваме да манипулираме този материал до съвършенство и да го предлагаме във всякакви форми.

  • Грамажи – от 40 до 2500 гр/м2

  • Ширини – до 3 метра

  • Дебелини – 1мм до 120мм

 

Освен размера на нашите продукти, вие можете да изберете и други качества като нивото на здравина и твърдост. Ние ще дадем всичко от себе си, за да ви осигурим това, от което се нуждаете.

Руло полиестерна вата
Текстура на полиестерна вата

Основните предимства на този материал са:

  • топлоизолира
  • бързо възвръща оригиналната си форма
  • доказана издръжливост във времето – издръжливостта му не отстъпва пред тази на алтернативните продукти с подобно приложение
  • лесен за прилагане в производството
  • омекотява

Топлоизолационните свойства му позволяват да бъде използван при топлоизолацията на сгради, водосъдържатели, тръби и други места.

Мебелната индустрия копнее за материали като този и изобщо не е изненадващо, че той намира широко приложение в нея. Здравината и текстурата на ватата я прави изключително добър избор за изработката на матраци, дивани и други.

Важно е да се отбележи, че полиестера използван за производството на полиестерна вата е изцяло рециклиран и произведен от пластмасови бутилки, които днес са един от най-големите замърсители на околната среда. Използвайки тази вата вие подпомагате развитието към едно по-еко бъдеще

Това я прави много екологично устойчив избор за разлика от други материали с подобни приложения.

400 грама на квадратен метър полиестерна вата

Правилният избор винаги е качеството.

 

Ако търсите надежден и опитен доставчик на който знаете, че можете да разчитате да ви достави качество по всяко време.

 

Не се колебайте да се свържете с нас.